Logo_22_White
Herenwaltje 20, Leeuwarden
+31(0)58 3000125

Welkom bij Kookclub Zoet!

Ben jij een ondernemer die van lekker eten en een gezellige sfeer houdt? Dan heb ik goed nieuws voor jou! Ik ben verheugd om aan te kondigen dat ik een gloednieuwe business kookclub start in het hart van Leeuwarden.

Kookclub zoet is dé plek waar ondernemers samenkomen om te genieten van de culinaire wereld. Of je nu een meesterchef in spe bent of gewoon wilt ontspannen na een drukke werkdag, deze club biedt voor ieder wat wils.

Voor meer informatie of om je aan te melden:

info@22kitchenbar.nl,
WhatsApp: 0641290402

of kom even langs
Herenwaltje 20,
8911 HN Leeuwarden

Wat maakt onze kookclub uniek? Ten eerste krijg je de kans om te koken onder begeleiding van een gerenommeerde topkok. Leer nieuwe kooktechnieken, ontdek verrassende smaakcombinaties en breid je culinaire vaardigheden uit. Maar maak je geen zorgen, koken is niet verplicht! Als je liever aan de bar zit en geniet van een goed glas wijn terwijl je interessante gesprekken voert met mede-ondernemers, dan kan dat ook.

Bij Kookclub Zoet in :22 Kitchenbar draait het niet alleen om het eten. Het gaat om het creëren van een netwerk van gelijkgestemde ondernemers die elkaar kunnen inspireren en ondersteunen. De informele sfeer biedt de ideale gelegenheid om nieuwe contacten te leggen, ervaringen te delen en wellicht zelfs samenwerkingsverbanden aan te gaan.

Onze kookclub komt zes keer per jaar bijeen op woensdagavonden. Dit geeft je voldoende tijd om je agenda te plannen en rekening te houden met andere zakelijke verplichtingen. Elke keer dat we samenkomen, staat er een nieuwe culinaire ervaring op het menu die je niet wilt missen.

Dus waar wacht je nog op? Sluit je aan bij Kookclub Zoet en beleef gezellige culinaire avonden vol smaak, inspiratie en ondernemerschap in de nieuwste culinaire hotspot in Leeuwarden. 

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen!